RING OSS: 93874791 / 92239054 post@jaglass.no

Solskjerming

Som leverandør av solskjerming fra Fischer International tilbyr vi alle former for inn- og utvendig solskjerming og mørklegging.

Vi er totalleverandør og har fokus på å utvikle skreddersydde produkter etter hver enkelt kundes ønsker og behov. Alle produktene har den høyeste tekniske og estetiske kvalitet og er velegnet til både privat- og prosjektmarkedet. 

Produktprogrammet omfatter rullegardin- og plissésystemer, gardintilbehør, persienner, lamellgardiner, liftgardiner, panelgardiner, utvendige persienner, screens, vindusmarkiser og mørkleggingssystemer.

 

SCREENS

 

Kolleksjonen omfatter både tradisjonelle utgaver og særlig vindstabile modeller.

Våre screens er skreddersydde til prosjektet, og de har alltid fokus på god aluminium, langtidsholdbar lakkering, motorer med lang levetid, værbestandige duker samt plastkomponenter i de beste materialene. 

Våre vindstabile Zipper-screens er funksjonsdyktige i vind opp til 20 m/s.  I det patenterte screensystem holdes duken fast i sidestyringen ved hjelp av et glidelåssystem. Utover å øke screen-systemets vindstabilitet gir det en enda tettere skjerming.

Vi tilbyr også en innbygget spesialløsning, som integreres direkte i fasadekonstruksjonen.

Se kolleksjonen her

 

RULLEGARDINER I ALLE DIMENSIONER

 

Rullegardiner finnes i stort utvalg – fra små til svært store dimensjoner, utført med beslag og valser i mange størrelser.

Vår kolleksjon av rullegardiner spenner fra klassiske og ensfargede tekstiler over mønstrede duker og til rullegardiner med spesifikke og avanserte tekniske egenskaper i forhold til lys og varme.

Rullegardinene fås med valser fra 25 til 84 mm. Alle kan betjenes manuelt eller motorisert. Vårt store fokus på nøyaktighet sikrer blant annet at rullegardinen alltid kjører lett og presist opp og ned.

PLISSÉGARDINER 

Kolleksjonen av plisségardiner omfatter både de klassiske utgaver og produkter med tekniske egenskaper.

Vår store kolleksjon spenner fra klassiske, ensfargede tekstiler over mønstrede utgaver og til plisségardiner med spesifikke og avanserte tekniske egenskaper i forhold til lys og varme. Skinnene kan lakkeres i alle RAL-farger. Plisségardinene betjenes manuelt eller motorisert.

Vi har et stort fokus på nøyaktighet i monteringskvalitet. Dette sikrer gardiner av høyeste kvalitet som fungerer optimalt og har stor holdbarhet.

 

 

glassrekkverk aluminium

LAMELLGARDINER

Vi har en stor kolleksjon av lamellgardiner med mange forskjellige egenskaper.

Kolleksjonen spenner fra klassiske, ensfargede over mønstrede utgaver og til lamellgardiner med spesifikke og avanserte tekniske egenskaper i forhold til lys og varme.

Lamellgardinene betjenes manuelt eller motorisert. En av våre vesentligste parametere er stor nøyaktighet i monteringskvaliteten.

 

PERSIENNER

Vi leverer et bredt sortiment av persienner i forskjellige farger og lamellbredder.

Våre kvalitetsparametere omfatter blant annet sterke lameller, omhyggelig lakkerte og herdede, slitesterke snorer, presisjonsmontering, som sikrer at persiennen aldri blir for lang samt helt nøyaktige mål med null toleranse. Vi garanterer at persiennene betjenes lett og presist, enten via motor eller kjedetrekk.

Vi har et stort utvalg av persienner for enhver smak – i lamellbredder fra 15 til 50 millimeter. Vi tilbyr persienner i mange forskjellige farger, teksturer og materialer.

 

Kontakt oss

Kontakt oss for en hyggelig prat om ditt neste glass prosjekt

post@jaglass.no

93874791 / 92239054

Pancoveien 10, 1624 Gressvik

© JAGLASS 2021 – Org.nr. 918 975 101
Nettsiden er produsert og levert av PLUSS REKLAME AS