RING OSS: 93874791 / 92239054 post@jaglass.no

Glassrekkverk

Vi har 3 hovedtyper glassrekkverk, helglassrekkverk, glassrekkverk med syrefaste stolper og deler og et flott glassrekkverk med lakkerte aluminiumsstolper.

Avhengi av hvilken type glassrekkverk benyttes det litt forskjellig typer og tykkelser av glass. Det benyttes alltid laminerte glass, noen i tillegg også herdet.
Når det laminerte glasset knuser vil det bli hengende igjen i folien og dermed redusere faren for person-skade og fall. Er det i tilleg herdet tåler det mer og det skal mer til at det knuser.

Minimumshøyden på rekkverk er 100cm fra gulv til overkant håndløper/glass ved vanlige rekkverk med nivåforskjell over 50cm. I trapper gjelder 90cm. Er det mer enn 10 meter nivåforskjell skal høyden på rekkverket være 120cm.

 

Helglassrekkverk

Dette er et glassrekkverk uten stolper. Glasset festes i en bunnskinne. Bunnskinnen kan monteres på vegg eller oppe på gulvet.
Dette er et stilrent rekkverk som virkelig lar deg nyte utsikten.
På toppen av glasset anbefaler vi å bruke en håndløper i syrefast stål som på bildet. 

Syrefastrekkverk

Glassrekkverk med syrefaste deler er et fint og solid rekkverk med den klassiske glassrekkverk looken. Dette passer stort sett inn over alt. 

Dette glassrekkverket har alle deler i syrefast stål 316. Dette for å unngå rustangrep.
Det er viktig å vite at syrefast stål trenger vedlikehold i form av rensing/pussing et par ganger i året, da det vil legge seg forurensning, salter og mineraler på rillene i metallet som kan vise seg som flekker på stålet. Dette er ikke rust, men en reaksjon på forurensing i luften, og vil la seg pusse vekk.
Vi selger sett med rense og beskyttelses produkter for dette.

Aluminiumsrekkverk
Glassrekkverk med stolper og håndløpere i aluminium er ofte det mest prisgunstige alternativet selv om det ikke ser sånn ut.

Aluminiumsrekkverket finnes i følgende farger:
Sort RAL 9005
Grå RAL 9006
Hvit RAL 9010
Antrasitt RAL 7016

Det mest vanlige er klart glass, men man kan også få sotet og frostet glass.

 

glassrekkverk aluminium

Glassrekkverk i tre

Som vist på dette bildet kan det bli veldig fint når snekker og glassmester samarbeider.

Uforpliktende tilbud

Om du ønsker et uforpliktende tilbud, så kan du tegne opp glassrekkverket ditt sett ovenfra, sett på mål på sidene. Send skissen til oss på epost så å gir vi deg et spesialtilbud på ditt rekkverk. 

Drøm deg gjerne bort på vår facebookside, hvor det ligger flere bilder fra tidligere utførte prosjekter med glassrekkverk.

Kontakt oss

Kontakt oss for en hyggelig prat om ditt neste glass prosjekt

post@jaglass.no

93874791 / 92239054

Pancoveien 10, 1624 Gressvik

© JAGLASS 2021 – Org.nr. 918 975 101
Nettsiden er produsert og levert av PLUSS REKLAME AS