RING OSS: 93874791 / 92239054 post@jaglass.no

Dør og vindu

Foldedør

Shuco foldedører.
Med et enkelt håndgrep åpner du hele veggen og inne blir til ute.
Foldedørene foldes sammen til smale pakker på inn- eller utsiden og parkeres valgfritt høyre eller venstre avhengi av valgt slagrettning.

Du kan sette sammen din dør med opp til seks dørblader, hvorav et blad kan konstrueres som gangdør når du ikke ønsker å åpne hele veggen for å gå inn eller ut.

Foldedørene er isolerte og består av smale avrundede aluminiumsprofiler som tillater store glassfelt.

Dørene kan leveres for åpning til venstre, høyre eller møtesdører, utadslående eller innadslående, med eller uten gangdør og dreie-vippe luftefunksjon.

Dørene er utstyrt med enkel betjening med vippbare vridere. Største tillatte mål på hvert dørblad er 1200mm bredde og 3000mm høyde. Vekt inntil 100kr pr dørblad. 

Skyvedør
Med en skyvedør får du åpnet omtrent halvparten av konstruksjonen. Skyvedøer er lette å betjene og har god isolasjonsevne. Dørene fåes i mange varianter, åpning mot høyre, venstre eller møtesdører som går hver sin vei. Hev/senk eller bare skyv. 
Skyvedører kan leveres i helaluminium med brutt kuldebro, treverk, aluminiumsbeslått trevek og PVC.

Inngangsdør
Aluminiumsinngngsdører er robuste dører med et moderne utseende. Overflatene er pulverlakkerte eller elokserte. Dørene kan leveres med fyllinger som avbildet eller med bare glass.
Med en inngangsdør i aluminium har man enklere mulighet for å montere på dør automatikk og adgangskontroll for en lettere og sikrere hverdag. 

Inngangsdører kan også leveres i tre, aluminiumsbeslått trevek, kompositt og PVC.

Balkongdør

Balkongdør i aluminium er som inngangsdørene også meget robuste med de samme egenskapene.
Balkongdører kan også leveres i tre, aluminiumsbeslått trevek, kompositt og PVC.

Balkongdør

Aluminium vinduer og dører

Aluminiums dører og vinduer har stabile og slette profiler.
Profiler bøyes og utformes så de passer til akkurat ditt prosjekt.
Det finnes ingen standard mål på disse, alt produseres på mål

Aluminiumskledde trevinduer
Denne typen er
det mange som går for. Da får man litt av begge typene. På innsiden får du det trandisjonelle trevinduet du er kjent med fra før, og utvendig sørger den elegante aluminiumskledningen for at du aldri mer trenger å bekymre deg for å male og vedlikehold vinduer 

Trevinduer
Dette er de tradisjonelle vinduene som er instalert i de fleste privatboliger. Et enkelt og mer kostnads effektivt produkt.

PVC
Dører og vinduer i Pvc er ofte det mest prisgunstige alternativet. Profilene er ofte litt større, men vekt og u-verdier er lave.

Glasstak
Glasstak har mange bruksområder, som for eksempel et fullisolert tak på en enebolig til et enkelt uisolert skjermtak. Kontakt oss for å finne løsningen som passer hos akkurat deg.

Plasttak
Kanal tak for et bedre uteliv.
Vi forhandler plasttak fra gop Multiglas.
Det nye terrassetaket av kanalplast skal gi deg lys og varme i mange år fremover. Derfor har de utviklet gop Multiglas – takplater av svært høy kvalitet og et skreddersydd profilsystem som gjør monteringen enkel.

Kanaltakplatene er spesielt utvalgt for det skandinaviske klimaet. De er slagfaste, tåler snølast og har svært gode isolerende egenskaper. De slipper  inn mye herlig lys, men holder de skadelige UV-strålene ute. Profilsystemet gjør at taket kan monteres raskt og enkelt. Kanalplast har gode isolerende egenskaper, platene deres er svært stabile og tåler snølast. De fås i tykkelser fra 10 til 50 mm, og det gjør at det alltid finnes en dimensjon som passer til det du vil bygge. Takplatene fås dessuten i flere ulike farger, slik at du skal kunne finne et tak som passer dine behov.

I Takplastguiden (https://www.takplast.se/takplastguiden-multiglas-no.htm#c1Zlcj0zJnNTPTEmc1RWPXllcyZzVFQ9MA== )bygger og regner du ut matrialforbruk til ditt nye utetak. I siste steget får du et tilbudsunderlag som du kan ta med eller sende til oss for en endelig pris.

Glassfasader
Vi leverer et bredt utvalg av glassfasader, fullisolerte store fasader i næringsbygg til mindre konstruksjoner til privathus eller vinterhager.

Kontakt oss

Kontakt oss for en hyggelig prat om ditt neste glass prosjekt

post@jaglass.no

93874791 / 92239054

Pancoveien 10, 1624 Gressvik

© JAGLASS 2021 – Org.nr. 918 975 101
Nettsiden er produsert og levert av PLUSS REKLAME AS